Med teater som verktyg
utbildar vi er personal

Vi är övertygade om att ett gott bemötande är nyckeln till framgång. När deltagarna med kropp och själ får leva sig in i olika situationer, väcks glädje och engagemang som lockar till skratt och empati. Vi inspirerar och skapar möjligheter till självreflektion kring den egna yrkesrollen.

En tragikomisk föreställning som handlar om normer och kulturöverskridande möten under ett hemtjänstbesök.

Finn 25 fel

Denna föreställning vänder sig till all personal inom vård och omsorg. Handlingen utspelar sig under ett hemtjänstbesök hos gamla Lilly. Undersköterskan Nettan ska introducera sin nya kollega Nazarena i arbetet. Bemötandet är under all kritik. Komik och tragik i en salig blandning.

30-årsdagen. En pjäs om funktionshindrade Kattis som får hjälp med morgonbestyren på äldreboendet Ollonboendet.

30-årsdagen

Denna föreställning spelar vi för LSS-personal. Undersköterskorna Tarja och Inga-Lill arbetar på gruppboendet Ollonborren. Idag ska de hjälpa den funktionshindrade Kattis med morgonbestyren. Det är Kattis födelsedag och hon ska göras i ordning och åka iväg till sin dagliga verksamhet. Allt går på tok. 

Skräddarsydda workshops med improvisation och rollspel efter behov och önskemål inom vård och omsorg. 

Annat

Vi skräddarsyr även föreställningar och workshops efter era behov och önskemål. I våra workshops arbetar vi med improvisation och rollspel tillsammans med personal och chefer. Vi bearbetar olika frågeställningar och deltagarna får gestalta konstruktiva lösningar. 


Galleri

”Klockrent! Alla borde se denna föreställning!”
— Hassan, undersköterska